Snapfish

Snapfish har stoppet sin virksomhed i Danmark fra den 31. oktober 2012; læs mere her.

Når du i fremtiden skal bestille produkter med dine billeder, kan du benytte vores partner www.onlinefotoservice.dk. Billeder, som du har liggende på Snapfish, kan du få adgang til ved at logge ind, eller ved at tage kontakt til Snapfish på en af deres hjemmesider.


Snapfish offline fotobog bestillingssoftware er ikke længere tilgængeligt efter den 31. oktober 2012. Hvis du klikker her, eller går længere ned på siden, kan du gratis downloade Onlinefotoservice.dk’s bestillingssoftware som erstatning for den du har i dag fra Snapfish. Snapfish og Onlinefotoservice.dk er forskellige leverandører på markedet. Ved at bruge Onlinefotoservice.dk bliver du registreret som kunde hos dem.

I samarbejde med Snapfish er vi hos Onlinefotoservice.dk glade for at kunne ønske dig velkommen hos os.

Onlinefotoservice.dk er en del af CEWE COLOR og er Nordens samt Europas største udbyder af fotoprodukter og fototjenester. Vi har hundredvis af produkter i vores sortiment, og vi håber, at du kan finde noget som du kan lide. Brug værdikoderne nedenfor og bestil nogle af produkterne til dig selv, eller lav den perfekte julegave.


Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til vores support på support@onlinefotoservice.dk


Med venlig hilsen


Onlinefotoservice.dkKrus

Har du spørgsmål til din bestilling eller produkter kan du kontakte vores kundeservic: support@onlinefotoservice.dk