konfirmations-invitationer

Invitationer og indbydelser til konfirmation:

 

Design dine egne konfirmations invitationer.

 


Invitationer til din konfirmation

Til din mest betydningsfulde begivenhed - din konfirmation - hører en lige så betydningsfuld invitation til. Lad dig inspirere af de mange designs, som du kan bruge lige akkurat som du ønsker.


Med dit personlige billede

Pift dine konfirmations invitationer op med et helt unikt og personligt foto evt. fra konfirmanden var ganske lille og et billede fra her og nu.Modtagerne vil helt sikkert glædes over en så personlig invitation.


Personlige invitationer

Søger du inspiration til dine invitationer er her meget du kan blive inspireret af. Konfirmations invitationer med et personligt touch, vil helt sikkert glæde familie og venner. Du kan også selv designe dine invitationer og redigere og gemme indtil resultatet er lige akkurat som ønsket. Bedre kan det ikke blive.


Det er let

At designe invitationer er legende let, både for den erfarne bruger, ja selv for den ikke erfarne bruger. Du vil blive hjulpet gennem hele processen. Du har her muligheden for at gøre brug af et af de mange eksisterende unikke designs, hvor netop dit personlige foto vil komme til udtryk og blive fremhævet. Eller du kan ganske enkelt selv slippe fantasien og kreativiteten løs og udelukkende selv være designeren til dine invitationer. Prøv dig frem, bliv inspireret.


Mange formater

Hvad du ønsker og hvad passer dig bedst: enkeltkort, foldekort klassisk eller xl, eller evt. i postkort format, mulighederne er mange.


Design din egen invitation

En skriftlig invitation er helt sikkert at foretrække. Det er med til at skabe grundlaget for en festlig stemning, frem for at modtage invitationen pr. mail eller på anden vis. Teksten samt skrifttype, størrelse, farve og papirkvalitet, er også dit valg. Hvilke sider du ønsker at designe er helt op til dig, om det er yder-/ indersider eller kun ydersiderne.


Høj kvalitet

Vi fremstiller dine personlige konfirmationsinvitationer i højeste kvalitet med Europas mest populære bestillings- og udviklingssoftware. At modtage en så personlig og speciel invitation, er meget iøjnefaldende og vil helt sikkert bringe varme og glæde hos modtageren.